Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ca N'estel

, Spanje

 

ca-nestelca-nestelca-nestelca-nestelca-nestel
Favoriet 
     

    v.a. 2.644

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Ca N'estel in Cala d Or

    Exclusieve accommodatie ingericht in Ibiza-stijl met een capaciteit voor 8 personen, die telt met een fantastische tuin en zwembad. Het ligt in de bekende toeristische bestemming Cala d'Or (Santanyí).
    Exclusieve accommodatie ingericht in Ibiza-stijl met een capaciteit van acht personen plus twee extra's, die telt met een fantastische tuin en een zwembad. Het ligt in de bekende toeristische bestemming Cala d'Or (Santanyí).
    Het huis met twee verdiepingen heeft vier ruime slaapkamers. Het is perfect voor grote gezinnen of groepen vrienden. Een van de slaapkamers is voorzien van een tweepersoonsbed en heeft ook een eigen badkamer. De andere drie slaapkamers zijn ingericht met twee eenpersoonsbedden. Er zijn vijf badkamers, waarvan er een toegankelijk is vanuit de tuin, erg handig als u buiten bent.

    Er is een zeer ruime en goed uitgeruste woon- en eetkamer. Het is ingericht met comfortabele banken en fauteuils. Het is de perfecte plek om te ontspannen tijdens het kijken naar satelliet-tv, surfen op het internet of gewoon lezen. Twee grote ramen geven toegang tot de veranda, het terras en het zwembad, zodat u kinderen kunt volgen wanneer ze buiten spelen.

    De keuken is volledig uitgerust met alle keukengerei en elektrische apparaten die u nodig heeft tijdens uw verblijf. Je zult ongetwijfeld heerlijke maaltijden bereiden en buiten eten, op de grote tafel naast het zwembad. Het zwembad heeft chloorfilter en eromheen bevindt zich een terras met zonnebedden waar u kunt zonnebaden. Er is ook een grasveld. Op de eerste verdieping is er nog een ander terras, dat ook erg groot is en toegankelijk is via alle kamers boven. Houd er rekening mee dat huisdieren niet zijn toegestaan.

    Hoewel Cala d'Or een zeer toeristisch gebied is, is het huis gelegen in een woonwijk waar niet veel verkeer is, dus het is vrij eenvoudig om de auto te parkeren. Het is ook een rustige plek omdat het verre van de meeste hotels en andere toeristische trekpleisters heeft. Tegelijkertijd zijn de meeste faciliteiten die u nodig heeft tijdens uw verblijf zeer gemakkelijk te bereiken: bars, apotheek, geldautomaat, boottochten, gezondheidscentrum, etc. In twee minuten loopt u naar het strand van Cala Gran. Met de auto bent u binnen 10 minuten bij Parc Natural de Mondragó of 30 minuten als u Es Trenc en Colònia de Sant Jordi wilt bezoeken. Palma ligt op 60 km afstand. Het is een bezoek waard, want er zijn veel culturele, toeristische en winkelroutes. Deze accommodatie is perfect voor rustzoekers die heel dicht bij de zee willen zijn!

    Wisseldag: zaterdag

    Afstanden:
    Zandstrand, Cala Gran: 250 m
    Bank, supermarkt, restaurants, bars, apotheek ... (Cala d'Or): 0,5 km
    Luchthaven (Palma): 57 km
    Openbaar ziekenhuis (Manacor): 31,5 km
    Golfbaan (Vall d'Or): 9,3 km
    Treinstation (Manacor): 31,5 km
    Palma de Mallorca (midden): 60 km


    Toeristenlicentie: ET / 3226 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas