Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

El Pinar

, Spanje

 

el-pinarel-pinarel-pinarel-pinarel-pinar
Favoriet 
     

    v.a. 2.602

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    El Pinar in Cala Sant Vicenc

    Welkom in deze charmante villa in Cala de Sant Vicenç voor maximaal 8 personen.
    De accommodatie beschikt over prachtige buitenruimtes. U kunt afkoelen in het zwembad van 8 x 4 m (met een diepte van 1,6 m aan de ondiepe kant en oplopend tot 1,9 m aan het diepe uiteinde). Er is een kleine tuin, een terras met ligstoelen en een kleine volledig gemeubileerde veranda van 14 m2 waar u geweldige avonden met familie en vrienden kunt doorbrengen.
    Dit huis van 200 m2 met twee verdiepingen heeft vier slaapkamers: één met een tweepersoonsbed op de begane grond met een kledingkast en een eigen badkamer met een bad; en drie slaapkamers elk met twee eenpersoonsbedden op de eerste verdieping (twee elk met een en-suite badkamer, één met douche en één met een bad en de andere slaapkamer met een kledingkast). Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Een kinderbedje is beschikbaar indien nodig. Naast de en-suite badkamers is er ook een toilet op de begane grond. De woon-eetkamer is zeer gezellig en beschikt over twee banken, satelliet-tv, een open haard, een tafel met stoelen en airconditioning. De aparte keuken is uitgerust met een keramische kookplaat en alle keukengerei die u nodig heeft om zonder problemen te koken. Er is ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank aanwezig.
    Cala Sant Vicenç omgeven door zanderige baaien met kristalhelder water zoals Cala Molins, Cala Carbó en Cala Clara heeft een kleine supermarkt, enkele souvenirwinkels en restaurants met uitzicht op de zee.
    Pollença en Port de Pollença liggen op slechts 10 minuten rijden. Beide dorpen bieden een breed scala aan geweldige gerechten en recreatieve activiteiten. Pollença is een van de mooiste dorpen op het eiland met zijn culturele monumenten, zijn straten en zijn omgeving. U kunt klassieke muziekconcerten en kunsttentoonstellingen bijwonen; er zijn ook restaurants, bars en lokale ambachtelijke winkels. Enkele van de belangrijke bezienswaardigheden in Pollença zijn de Romeinse brug en de Calvarieberg met 365 treden tot de top van de heuvel van Calvarie, waar u een prachtig uitzicht heeft op Pollença en de baai.
    Port de Pollença is een charmante plaats met een haven waar u een breed scala aan jachten, boten en vissersboten kunt zien. U kunt langs de boulevard wandelen en genieten van alle verschillende winkels en restaurants. Als u avontuurlijk bent, kunt u gaan duiken, kajakken, vissen, fietsen, wandelen, paardrijden of tennissen, golfen etc. Elke woensdag wordt er een markt gehouden in Port de Pollença en elke zondag in Pollença.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Neem contact op met de adverteerder voor mogelijke extra kosten.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan in deze accommodatie.
    Van juni tot september is de aankomst en vertrek op zaterdag.
    LET OP: deze vakantieverhuur accepteert geen groepen jongeren onder de 29 jaar. We hebben een kopie van de identiteitskaart van elke gast nodig om de boeking te accepteren.
    AFSTANDEN
    Strand: 0,08 km - Cala Clara
    Luchthaven: 65 km - Son Sant Joan Airport (Palma)
    Golfbaan: 6,8 km - Pollença Golf
    Dorp: 3 km - Pollença
    Treinstation: 17 km - Sa Pobla
    Bushalte: 0.150 km - Cala de Sant Vicenç
    Veerboot: 12 km - Port d'Alcúdia
    Ziekenhuis: 13 km - Hospital d'Inca
    Toeristenlicentie: 1043/ET



    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas