Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Talassa

, Spanje

 

talassatalassatalassatalassatalassa
Favoriet 
     

    v.a. 3.196

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Talassa in Campos

    Welkom in deze indrukwekkende villa met privézwembad gelegen aan de rand van Campos. Het biedt accommodatie voor 6 personen.
    Dit fantastische landhuis beschikt over een geweldige buitenruimte dankzij het grote gazon rond het spectaculaire gebouw en het indrukwekkende zoutwaterzwembad. Met een afmeting van 11 x 7 meter en een waterdiepte van 0,3 tot 1,6 meter wordt dit de echte hoofdrolspeler waar u kunt genieten van koele en ontspannende duikjes. Naast het zwembad vindt u maximaal 6 ligstoelen waar u van de zon kunt genieten, samen met een veranda met een barbecue en twee pergola's met rieten daken, perfect ingericht om 's avonds te genieten van uw beste maaltijden en ook van een glas wijn. Het terrein is omheind en er zijn buren in de buurt.







    Dit huis bestaat uit twee verdiepingen. De begane grond biedt een prachtige woonkamer met open haard en satelliet-tv, open naar de eetkamer en de keuken, uitgerust met een gaskookplaat. Bovendien biedt elke hoek brede lichtgevende glazen deuren met directe toegang tot de tuin. U vindt er ook een onafhankelijke wasruimte met een wasmachine, een wasdroger, een strijkijzer en een strijkplank. Het huis heeft drie slaapkamers waar u 's nachts kunt uitrusten, allemaal met toegang tot buiten. Twee ervan bevinden zich nog steeds op de begane grond, één met twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met aparte douche en bad, en de andere heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche. Beiden hebben een kast. Een toilet completeert dit niveau van het huis. De laatste slaapkamer bevindt zich op de bovenverdieping en biedt een tweepersoonsbed, een en-suite badkamer met douche en een inloopkast. Indien nodig kunnen wij een babybedje en een kinderstoel regelen. Tenslotte is de gehele accommodatie voorzien van airconditioning, centrale verwarming op olie en vloerverwarming.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm