Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Boston

, Spanje

 

bostonbostonbostonbostonboston
Favoriet 
     

    v.a. 1.236

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Boston in Can Picafort

    In Can Picafort wordt dit mooie en moderne appartement met een prachtig uitzicht op de zee en de bergen, een echt thuis voor 4 gasten.
    Dit geweldige appartement bevindt zich aan de kust en is een voorrecht voor liefhebbers van kristalhelder water, het zand en de rotsen en het warme weer omdat het, afgezien van de verbazingwekkende panoramische uitzichten, slechts een paar stappen verwijderd is van een verfrissende duik en glorieuze momenten koesteren in de zon op de rotsen. Onze gasten zullen altijd verbaasd zijn tijdens het vroege ontbijt of de leuke avonden met de zonsondergang als hun enige gezelschap op het terras voor dit spectaculaire landschap.

    Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping van een gebouw met een lift. De luxe is overal en kan worden gevoeld in de houten vloeren en de moderne meubels en decoratie die u zullen verwelkomen. De hoofdruimte is een open en ruime ruimte waar de woonkamer, eetkamer en keuken allemaal samen zijn. Hier kunt u ontspannen op de bank tijdens het kijken naar een dvd-film of de satelliet-tv-kanalen en het beste van alles, het doorbrengen van onvergetelijke momenten met de zee panoramisch op het einde. U kunt uw beste recepten bereiden met  de geweldige roestvrijstalen apparaten met een keramische kookplaat, een elektrische oven of een magnetron. Je bewaart het voedsel in de grote koelkast en in veel kasten. De wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank bevinden zich ook in de keuken. De prachtige gang leidt naar de badkamer van deze accommodatie met een douche en naar de slaapkamers. De ene heeft een tweepersoonsbed en de andere heeft twee eenpersoonsbedden. Als u met uw baby reist, kunnen we een kinderbed en een kinderstoel klaarzetten. Twee ventilatoren en maximaal 5 elektrische radiatoren maken het apparaat compleet.

    Can Picafort is perfect voor liefhebbers van rust en wandelen langs het strand, maar tegelijkertijd omringd door alle services. In feite moet je gewoon de straat oversteken om de promenade te bereiken die langs de kustlijn loopt en naar restaurants en bars leidt waar je een heerlijke paella aan de kust kunt proeven. In de zomer, als u geen zin heeft om te rijden, passeert de bus om de 15 minuten en deze kan u naar de levendige omgeving van Puerto de Alcudia, Puerto de Pollensa of andere bestemmingen zoals de hoofdstad van het eiland, Palma leiden.

    Het houden van evenementen is verboden.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Houd er rekening mee dat er geen rolluiken zijn in de accommodatie.

    Afstanden
    Strand: 0.100 km - Son Bauló
    Luchthaven: 52.7 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 17,3 km - Golf Alcanada
    Stad: 0 km - Can Picafort
    Treinstation: 17,2 km - Sa Pobla
    Bushalte: 0.090 km - Kan Picafort
    Veerboot: 12.2 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 24.9 km - Hospital Comarcal de Inca

    Toeristenlicentie: ETVPL / 12530

    Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve mensen jonger dan 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen en wordt vanaf de 9e dag voor de duur van de reis met de helft verminderd. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils