Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Elianto

, Spanje

 

eliantoeliantoeliantoeliantoelianto
Favoriet 
     

    v.a. 1.153

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Elianto in Can Picafort

    Mooi en ruim vrijstaand huis verdeeld over 2 woonlagen gelegen in het kustgebied van Can Picafort. Het kijkt uit over het dorp, ligt in een rustige omgeving en is geschikt voor 6 personen.
    De accommodatie beschikt over een tuin met een verharde oppervlakte van 190m2. Hier heeft u toegang tot 1 tafeltennistafel en 1 barbecue om uw gasten te verwennen met heerlijke eten. Op de eerste verdieping vindt u het grote gemeubileerde terras van 29m2 waar u kunt ontspannen op een van de 2 ligbedden of eten en dineren terwijl u de wind voelt. De privacy van de accommodatie is gedeeltelijk en er is ruimte om 1 auto op de begane grond te parkeren.
    De comfortabele woonkamer biedt een ideale ruimte om te ontspannen en de dagelijkse drukte te vergeten terwijl u televisie kijkt of een goed boek leest. In de gemeubileerde eetkamer kunt u genieten van geweldige gesprekken en onvergetelijke momenten met uw geliefden. De recent gerenoveerde keuken is een perfecte en goed uitgeruste ruimte (met elektrische kookplaat) om elk gerecht te bereiden. De wasmachine bevindt zich in de keuken en u heeft ook toegang tot 1 strijkijzer en 1 strijkplank. Er zijn 3 slaapkamers en ze hebben allemaal directe toegang tot het terras, 2 met 1 tweepersoonsbed en de 3e met 2 eenpersoonsbedden. Alle kamers hebben een kledingkast en het kinderbedje kan in elk van hen geplaatst worden. Het huis heeft 2 badkamers, beide met douche, 1 op de begane grond en de andere op de 1e verdieping. Elke slaapkamer heeft airconditioning.
    Dit huis ligt in een erg mooie en rustige omgeving, maar tegelijkertijd vlakbij het toeristische gebied van Can Picafort. In het dorp is elke vrijdagmorgen een markt waar u diverse lokale producten kunt kopen. Can Picafort heeft mooie stranden waar u kunt ontspannen of genieten van watersporten, zoals windsurfen, kitesurfen of u kunt jetski's huren. Vanuit deze plaats heeft u mogelijkheid om deel te nemen aan boottochten naar Formentor vanuit de haven. Aan de promenade zijn er verschillende bars en ijssalons waar u kunt genieten van een drankje op een terras met vrienden of familie.
    OPMERKING: De verhuur van het huis is gebaseerd op de Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.
    OPMERKING: Wij kunnen personen onder 26 jaar niet accepteren, tenzij ze vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Huisdieren, tot 9 kg, zijn welkom.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan bij deze woning.
    AFSTANDEN
    Strand: 0,8 km - CAN PICAFORT
    Luchthaven: 66,2 km - PALMA
    Golf: 14,4 km - ALCANADA
    Dorp: 0.1 km - CAN PICAFORT
    Treinstation: 13.8 km - SA POBLA
    Bushalte: 0.3 km - CAN PICAFORT
    Veerboot: 13,7 km - PORT D'ALCUDI
    Ziekenhuis: 25 km - INCA
    Toeristenvergunning: L95E10003/2017



    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna