Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Arhu

, Spanje

 

villa-arhuvilla-arhuvilla-arhuvilla-arhuvilla-arhu
Favoriet 
     

    v.a. 2.405

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Arhu in Capdepera

    Fantastisch landhuis, met privé zwembad en accommodatie voor 8 personen, aan de rand van Capdepera.

    Het privézwembad met chloor is de hoofdrolspeler in dit prachtige huis. Geniet van een goede duik, in de 12 x 6 m grote en 1,2 tot 2,2 m diepte, na het ontbijt onder de veranda. Ernaast staan ligstoelen en Bali-bedden om te zonnebaden. Na een lange dag verandert de veranda in de perfecte plek om te genieten van je heerlijke barbecues. De privacy is absoluut.

    Het huis beschikt over een comfortabele keuken-woon-eetkamer waar je samen tijd kunt doorbrengen, op hetzelfde moment dat je kunt koken op het gasfornuis, de tafel kunt dekken of zelfs een appétizer kunt bereiden of TV-SAT kunt kijken. De wasruimte heeft een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er zijn 4 slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden, een kledingkast en een plafondventilator. Een van deze kamers biedt onze gasten een en-suite badkamer met douche. Er zijn ook nog twee badkamers, waarvan één met een douche en de andere met een hydromassagebad. Als je met een baby reist, zijn er zowel een kinderbedje als een kinderstoel beschikbaar.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils