Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Empuriabrava Marina 3p 6p

, Spanje

 

empuriabrava-marina-3p-6pempuriabrava-marina-3p-6pempuriabrava-marina-3p-6pempuriabrava-marina-3p-6pempuriabrava-marina-3p-6p
Favoriet 
     

    v.a. 659

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Empuriabrava Marina 3p 6p in Empuriabrava

    Stel je een stadje aan een meer voor met 40 km bevaarbare kanalen. Nee, je bent niet in Venetië, maar in Empuriabrava - het Spaanse Venetië!

    Kom en beleef een nautische vakantie in de Empuriabrava Marina residentie aan het kanaal dat naar de jachthaven leidt. Gelegen in Empuriabrava, een bekende badplaats aan de Costa Brava, kun je optimaal genieten van de levendige jachthaven en de restaurants. Deze nieuwe residentie biedt smaakvol ingerichte appartementen met airconditioning.

    Van april tot oktober kun je een paar baantjes trekken in een van de twee onverwarmde zwembaden, ontspannen op de ligstoelen bij het zwembad op het dak terwijl je het uitzicht bewondert, of je onderdompelen in de whirlpool buiten. Het is tenslotte vakantie - geniet ervan!

    Elke dag biedt meer mogelijkheden om iets nieuws te ontdekken. Je kunt je wijden aan watersporten, paardrijden, golfen of leuke uitstapjes in de omgeving.

    In de residentie hebben we een sauna en minigolfbaan (tegen betaling). Een extraatje? We raden je aan om ligplaatsen voor boten te huren, zodat je in alle vrijheid over de grachten kunt varen.

    APPARTEMENT 6 PERSONEN - 2 SLAAPKAMERS
    • Kamer:circa 65 m²
    • Aantal kamers : 3 • Aantal slaapkamers : 2 • Maximale capaciteit :6
    • Accommodatiebeschrijving: 1woonkamer, 2 slaapkamers, 1 kitchenette, 1badkamer en 1toilet
    • Voorzieningen in de woonkamer: 1 tweepersoonsslaapbank
    • Slaapkamerfaciliteiten: 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Badkamerfaciliteiten: 1 douche en 1 toilet
    • Keukenfaciliteiten: Volledig ingerichte open kitchenette en woonkamer
    • Let op: sommige appartementen beschikken over een balkon, tegen een toeslag, ter plaatse te betalen

    Let op: Slapen op het bovenste bed is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar. Wet nr. 95 949 van 25/08/1995.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm