Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Garba

, Spanje

 

villa-garbavilla-garbavilla-garbavilla-garbavilla-garba
Favoriet 
     

    v.a. 2.210

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Garba in Felanitx

    Welkom in dit landhuis voor 10 personen in Felanitx. Het beschikt over een zwembad. Al met al is het de perfecte plek om te genieten van de rust van het Mallorcaanse platteland.
    Het huis van 240 m2 gelegen op een perceel van 1700 m2, is ideaal voor familievakanties. Er zijn 5 slaapkamers, vier op de bovenverdieping (één met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer en de andere drie met twee eenpersoonsbedden) en één beneden (met een tweepersoonsbed). Alle slaapkamers hebben ruimte om een kinderbed te plaatsen. In totaal zijn er vier badkamers; één beneden, twee boven en één buiten. Drie van hen hebben douche en één is voorzien van een bad.
    De ruime woon- en eetkamer, met een grote tafel, is de perfecte plek om samen te komen, te genieten van maaltijden en het uitzicht over de tuin. Er zijn twee comfortabele banken waar u kunt ontspannen, satelliet-tv kijken, surfen op het internet (WIFI) of gewoon een siësta houden.

    De keuken is zeer goed uitgerust en heeft alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf: blender, koffiezetapparaat, broodrooster, sinaasappelpers, waterkoker, vaatwasser, gasfornuis en oven, magnetron, bestek, keukengerei en koelkast met vriezer. De wasruimte (in de badkamer beneden) is voorzien van een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.Er is een airconditioning apparaat in de woonkamer en ventilators zijn ook beschikbaar als u ze nodig heeft. In de wintermaanden kunt u gebruik maken van de centrale verwarming.
    Geniet van de buitenlucht op de twee terrassen. Een van hen is gemeubileerd en het is de perfecte plek voor uw maaltijden buiten (er is ook een barbecue). Het zwembad van 10 x 4 meter laat u toe om af te koelen. U kunt ook zonnebaden op de zes ligbedden die u rondom het zwembad vindt.
    Het huis bevindt zich in een unieke locatie in het zuiden van Mallorca. U kunt de meeste bezienswaardigheden op het eiland makkelijk bereiken over de weg. Binnen een straal van 12 km vindt u veel stranden en baaien. Felanitx ligt op 2,6 km afstand. Daar vindt u elke dienst die u nodig heeft tijdens uw verblijf, zoals supermarkt, apotheek, bank, restaurants, gezondheidscentrum enz.
    OPMERKING: De huur van dit huis is gebaseerd op de Spaanse wet van stedelijke voorwaarden (29/1994, 24 november). Volgens deze wet is het huis beschikbaar voor seizoenhuur. In het contract staat geen enkele toeristische dienstverlening vermeld. Het is alleen het gebruiken en genieten van het huis.  
    Afstanden:
    Dichtstbijzijnde zandstrand (Portocolom): 10 km
    Bank, supermarkt, restaurants, bars, apotheek, gezondheidscentrum (Felanitx): 2,6 km
    Luchthaven: 43 km
    Ziekenhuis (Manacor): 16,4 km
    Golfbaan (Golf Mallorca): 9,8 km
    Treinstation (Manacor): 14,6 km
    Veerboot (Palma): 58,1 km
    Palma centrum: 54 km
    Toeristenvergunning: 1422/2008/ET



    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas