Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Rovey

, Spanje

 

can-roveycan-roveycan-roveycan-roveycan-rovey
Favoriet 
     

    v.a. 2.041

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Rovey in Inca

    Welkom op deze prachtige finca met twee gebouwen, gelegen in de landelijke omgeving van Inca. Het heeft een prachtig uitzicht op het landschap en is geschikt voor 8 personen.
    De buitenruimtes zijn super. Er is een zoutwaterzwembad van 50 m2, met een diepte variërend van 0,5 m tot 2,10 m en een geïntegreerde jacuzzi en een ruimte met stromend water, waardoor u kunt ontspannen en tot rust kunt komen van de dagelijkse sleur en stress. Er is een buitendouche en 6 ligstoelen om te zonnebaden. Aan de buitenkant vindt u een groot omheind terrein met fruitbomen. Deze accommodatie heeft twee gebouwen, het hoofdgebouw en een bij het zwembad. Het hoofdgebouw heeft een fantastisch gemeubileerde veranda van 50 m2, perfect om onvergetelijke avonden buiten door te brengen met familie en vrienden. Naast de veranda is er een groot terras van 60 m2 waar de kleine kinderen veilig kunnen spelen, maar altijd onder toezicht van een volwassene. Het gebouw bij het zwembad bestaat uit een vaste barbecue, een grote keuken-eetkamer, een complete badkamer en een wasruimte. Dankzij dit tweede gebouw heeft u een directere toegang tot het zwembad en de omgeving.







    Dit huis van 290 m2, verdeeld over twee verdiepingen, heeft vier slaapkamers: een tweepersoonsbed op de begane grond en drie op de eerste verdieping (een tweepersoonsbed met een eigen badkamer, een met een stapelbed en een met een uitschuifbed). Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Een kinderbedje is op aanvraag beschikbaar. Er zijn vier badkamers die het hele huis bedienen: één op de begane grond met douche en de drie op de eerste verdieping (één met bubbelbad, één en-suite en een bubbelbaddouche, en nog een met bubbelbaddouche). Het huis is voorzien van centrale verwarming op olie. De woon-eetkamer, met airconditioning, is ideaal om te ontspannen door satelliet-tv te kijken (Duitse en Franse zenders) of een goed boek te lezen. De eetkamer is een leuke plek om te lunchen of dineren met uw dierbaren. De aparte keuken werkt op gas en is van alle gemakken voorzien. Er is een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas