Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Finca Can Diego

, Spanje

 

finca-can-diegofinca-can-diegofinca-can-diegofinca-can-diegofinca-can-diego
Favoriet 
     

    v.a. 1.860

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Finca Can Diego in Inca

    Welkom in dit traditionele Mallorcaanse huis met privézwembad en prachtig buitenleven op het platteland, in Inca. Het heeft 185 m2 en is geschikt voor 6 personen.
    Het buitenleven is prachtig: lekker barbecueën, zwemmen in het privé zoutwaterzwembad van 18 m2, zonnebaden in de goed onderhouden tuin of gewoon relaxen op de banken op het terras. De veranda van 30 m2 is een fijne plek om uitgebreid te ontbijten of dineren. Het grasveld is ruim 60 m2, dus uw kinderen hebben veel speelruimte. Verder is er een schommel voor uw kinderen, 2 parasols en 6 ligstoelen. Op het terras van de woning kunt u maximaal 3 auto's parkeren. De zit-eetkamer, de open keuken en de slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

    Deze prachtige villa heeft 3 slaapkamers en is ideaal voor gezinnen met kinderen en vriendengroepen. Alle kamers zijn ruim, licht en goed uitgerust. Een van de slaapkamers met een tweepersoonsbed bevindt zich op de begane grond, terwijl de andere twee zich op de eerste verdieping bevinden, een met twee eenpersoonsbedden en de andere met een tweepersoonsbed. Twee kinderbedjes en twee kinderstoelen zijn op aanvraag zonder extra kosten beschikbaar. Het huis heeft 3 volledig uitgeruste badkamers, een op de begane grond met een douche, een op de eerste verdieping met een ligbad en de andere buiten met een douche. Er is airconditioning in de slaapkamers en in de woonkamer-keuken-eetkamer.

    De woon-eetkamer is gezellig en goed ingericht. Er is een cd-speler, satelliet-tv, wifi, een kluisje en een dvd-speler. De keuken is goed uitgerust: broodrooster, magnetron, waterkoker, vaatwasser, oven, bestek, koelkast en nog veel meer. Er is ook een wasruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank.

    Een paar minuten rijden brengt u naar de stad Inca, waar u tal van winkels, supermarkten, bars en restaurants vindt. Inca is op het hele eiland beroemd om de kwaliteit van de leerproducten, de wekelijkse markt (donderdag) en de "cellers" (restaurants met typisch Mallorcaans eten). De omgeving, met name de Serra Tramuntana, is leuk om te wandelen, joggen en fietsen. Een leuk idee is een uitstapje naar de kapel van “Santa Magdalena”, op de top van een heuvel. Er is ook een goed restaurant en een uitkijkpunt.

    De baai van Alcudia ligt op slechts 35 minuten rijden en is meer dan 30 km lang. U vindt rustige gebieden zoals Platja de Muro en levendige stranden zoals Can Picafort, waar u kunt genieten van een diner terwijl u de zonsondergang ziet.

    Dit is een zeer gastvrij huis waar u zich thuis zult voelen en uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring zal maken!

    Afstanden:
    Luchthaven (Son Sant Joan de Palma): 38,1 km
    Stad, Inca (bars, restaurants, winkels, pinautomaat, apotheek...): 3 km
    Treinstation Inca: 4,4 km
    Busstation Inca: 3,1 km
    Zandstrand Es Capellans (Can Picafort): 27,1 km
    Golfbaan Pollença: 23 km

    Toeristenvergunning: ETV/4817

    Er is een verplichte toeristenbelasting op de Balearen, genaamd Ecotasa. Alle gasten, behalve personen onder de 16 jaar, moeten deze belasting betalen. Het bedrag varieert tussen 0,55€/nacht en gast tijdens het laagseizoen en 2,2€/nacht en gast tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt gehalveerd vanaf de 9e dag van uw verblijf.

    U dient het borgbedrag bij aankomst aan de eigenaar te betalen.


    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor