Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Raco De Can Pep

, Spanje

 

raco-de-can-pepraco-de-can-pepraco-de-can-pepraco-de-can-pepraco-de-can-pep
Favoriet 
     

    v.a. 999

    • Max. 5 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Raco De Can Pep in Inca

    Welkom bij dit mooie huis met privé zwembad in Inca, in het centrum van Mallorca, geschikt voor 6 tot 7 personen.
    Dit huis beschikt over een zwembad van 9 x 3 m met een diepte tussen 1,1 m en 2,1 m en een buitendouche. Op een van de zes ligstoelen kunt u 's middags genieten van de zon. Er is een gemeubileerde veranda, ideaal voor familiediners. Dit mooie huis is privé en er zijn directe buren.
    De rustieke keuken met eettafel is volledig uitgerust inclusief een gasfornuis, een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. De keuken en een badkamer met douche bevinden zich in het bijgebouw en zijn van buiten toegankelijk.
    In het hoofdgebouw vindt u een gezellige zitkamer, waar u kunt ontspannen terwijl u een goed boek leest bij de open haard of een film kijkt op de satelliet-tv. Als u met zeven personen komt, is er een eenpersoonsslaapbank in de woonkamer beschikbaar. Twee slaapkamers met tweepersoonsbed hebben geen kledingkast maar een ladekast. De derde slaapkamer met twee eenpersoonsbedden is voorzien van een kledingkast. Er is een badkamer met een bad.
    Dit prachtige huis ligt dichtbij de stad Inca, waar u alles vindt dat u nodig heeft om uzelf te verzorgen tijdens uw verblijf, zoals winkels en restaurants. In een Celler kunt u zelfgemaakte, typisch Mallorcaanse gerechten proberen. Aan de rand van Inca ligt de Puig de Santa Magdalena, een glooiende heuvel met een kleine kapel en een goed restaurant. Verder kunt u een bezoek brengen aan het klooster van Lluc, het schoenenmuseum van Inca en de grotten van Campanet.
    Voor een mooie stranddag kunt u met de auto naar de noordkust gaan en prachtige stranden verkennen zoals Can Picafort, Playa de Muro, Son Serra de Maria en Puerto de Alcúdia. Puerto de Alcúdia is perfect voor gezinnen met peuters. Het oude centrum van Alcúdia is een schilderachtige plek omringd door een oude muur.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Huisdieren tot 8 kg zijn welkom.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Er is buitenparkeergelegenheid voor 2 auto's.
    In juli en augustus aankomst en vertrek alleen op zaterdag
    Afstanden:
    Strand: 24 km - Can Picafort
    Luchthaven: 40 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 24 km - Pollensa
    Stad: 5 km - Inca
    Treinstation: 6 km - Inca
    Bushalte: 6 km - Inca
    Veerboot: 26 km - Puerto de Alcudia
    Ziekenhuis: 5 km - Inca
    Toeristenlicentie: 3424



    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas