Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Gloria

, Spanje

 

villa-gloriavilla-gloriavilla-gloriavilla-gloriavilla-gloria
Favoriet 
     

    v.a. 2.053

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Gloria in LLucmajor

    Mooi huis met privézwembad in de prachtige omgeving van Cala Pi, met een capaciteit voor 8 personen.

    Aan de achterkant van het huis vindt u het prachtige chloorzwembad van 6 x 3,5 meter en een diepte van 1 tot 1,9 meter. Het is omgeven door een prachtig terras waar u kunt zonnebaden op een zonnebank of kunt genieten van het zomerse weer. Vanuit dit gebied komen we op de prachtige gemeubileerde veranda met een ruimte voor lunches en diners buiten of om te genieten van een heerlijke barbecue, en er is ook een ontspanningsruimte met een bank en twee fauteuils waar u van een vermout of een drankje kunt genieten voordat u naar buiten gaat. de avond. Het perceel is omheind, heeft directe buren en de privacy is gedeeltelijk.


    Het huis van 400 m2 heeft twee verdiepingen. Op de begane grond vinden we een comfortabele en lichte woon-eetkamer met twee banken waar u tv kunt kijken of kunt ontspannen terwijl u naar een muziek-cd luistert. De eettafel biedt plaats aan 6 personen en vanuit diezelfde ruimte hebben we toegang tot de achterporch. De keuken, met keramische kookplaat, is eveneens zeer ruim, beschikt over een tafel voor 4 personen en is van alle gemakken voorzien. Tevens heeft u toegang tot de achterporch. Beide verblijven zijn op de koudste dagen voorzien van radiatoren. Een badkuipbadkamer maakt deze verdieping compleet. De vier slaapkamers met airconditioning bevinden zich op de 1e verdieping, waar zich nog een mooie veranda bevindt met kleine hoekjes om te ontspannen. De 1e slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een inloopkast en een eigen badkamer. Twee slaapkamers hebben twee eenpersoonsbedden en de laatste heeft een tweepersoonsbed. Deze drie hebben een kast. Voor deze slaapkamers is er een derde badkamer met douche. Als u met een baby reist, zijn er ook een kinderbedje en een kinderstoel aanwezig. In het huis vindt u een wasmachine, een wasdroger, een strijkijzer en een strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor