Casa Les Fonts in Moraira

v.a. €489

  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Dit vakantiehuis heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen, ideaal voor gezinnen met kinderen. Gelegen in de omgeving van het plaatsje Benitachell, dicht bij de mooiste stranden van de Costa Blanca.

Deze villa ligt in een rustige villawijk met een prachtig uitzicht op de berg Montgo van Javea. Er liggen diverse stranden op korte rijafstand van de villa. Binnen 15 minuten bent u op de stranden van Javea, Moraira en de Cumbre del Sol. In deze omgeving is een auto noodzakelijk.

De omheinde villa beschikt over een privézwembad en biedt een panoramische uitzicht over de wijde omgeving. Vanaf het terras heeft u uitzicht op het prachtige berglandschap. Er is WiFi in het huis aanwezig en deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden. Tevens toegang tot het terrein door electrisch bedienbaar hek, een veilig gevoel.

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren onder de 25 jaar. Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is verboden in dit huis.
Copyright & design by Boekuwvakantiehuis.nl