Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Son Auba

, Spanje

 

son-aubason-aubason-aubason-aubason-auba
Favoriet 
     

    v.a. 2.329

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Son Auba in Muro

    Deze accommodatie met een privézwembad en tuin in Muro, op slechts 10 km afstand van het strand, verwelkomt 8 gasten.

    Onze gasten hebben toegang tot een privéchloorzwembad van 12 x 6 meter en een diepte van 0,8 tot 2,1 meter. Het is omgeven door een tuin en een terras en dit is de ideale plek om te zonnebaden op een van de 8 ligbedden of af en toe af te koelen onder de buitendouche. De grote tuin is zeer goed verzorgd en daar vindt u een barbecue waar u heerlijk vlees en groenten kunt bereiden. De gemeubileerde veranda is een geschikte plek om heerlijke avonden te vieren. Bij de accommodatie vindt u dieren zoals geiten, gescheiden door een hek. Het huis heeft de traditionele Mallorcaanse stijl met veel persoonlijkheid en is voorzien van stenen bekleding. De eigenaar geeft om het milieu en heeft zonnepanelen geïnstalleerd. Het perceel is omheind en er zijn buren in de buurt.

    Het huis met 2 verdiepingen biedt accommodatie voor 8 gasten die op zoek zijn naar rust en individualiteit. de comfortabele woonkamer is uitgerust met een houthaard, een bank, een dvd- en cd-speler en een televisie met Duitse, Engelse en Spaanse satellietzenders. De traditionele keuken heeft toegang naar buiten en wordt de favoriete plek van de chef-kok. Het beschikt over alles wat u nodig heeft om te koken, inclusief een gaskookplaat en een vaatwasser. De eettafel biedt plaats aan 10 personen. In de onafhankelijke wasruimte vindt u een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Op de begane grond is er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een kast, evenals een aparte badkamer met een hydromassagedouche. Boven vindt u een woonkamer en nog drie slaapkamers, allemaal met een tweepersoonsbed en één heeft ook een en-suite badkamer met een hydromassagedouche en een inloopkast. Alle slaapkamers zijn voorzien van een ventilator. Twee kinderbedjes en twee kinderstoelen zijn op aanvraag ook beschikbaar. Het huis verwelkomt u ook in het winterseizoen, omdat het ook centrale verwarming heeft.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Labranda Playa Bonita - halfpension

    Hotel Labranda Playa Bonita is volledig gerenoveerd en is sinds november 2014 helemaal in nieuwe stijl geopend. Het complex bestaat uit vier ronde gebouwen met ruime kamers. Door de fantastische ligging van Hotel Labranda Playa Bonita zit je echt ove..

    Playa del Inglés