Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

El Pradillo

, Spanje

 

el-pradilloel-pradilloel-pradilloel-pradilloel-pradillo
Favoriet 
     

    v.a. 1.549

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    El Pradillo in Palmanola

    In de urbanisatie Palmanyola, tussen Palma en het Tramuntana-gebergte, heten wij u van harte welkom in deze prachtige villa met privézwembad, die een vakantiewoning voor maximaal 6 2 personen biedt.
    Het 9mx5m chloorbad heeft een diepte van 1m - 2.20m. Er zijn 4 ligstoelen om in de zon te sluimeren en een barbecue voor geweldige diners op de veranda. De tuin is ruim genoeg voor de kinderen om te spelen. Een kleine fitnessruimte is voorzien van apparatuur om te oefenen. Het terrein is omheind en er zijn directe buren. Het huishoudpersoneel woont op de eerste verdieping van het huis, dus privacy is gedeeltelijk. De comfortabele woon- en eetkamer biedt een huiselijke ruimte. De airconditioning houdt de kamer fris in de zomer. De chocoladebruine bank creëert een stijlvol contrast met het karamelkleurige hout en de witte muren. De aparte keuken heeft een andere eethoek en is volledig uitgerust met een gasfornuis en alle benodigde keukengerei om een perfecte maaltijd te bereiden. Er is een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn drie slaapkamers: twee met een tweepersoonsbed en één met elk twee eenpersoonsbedden. De grootste slaapkamer heeft een eigen badkamer met een douche en er is een gemeenschappelijke badkamer met een normaal bad. U vindt ook een toilet buiten het huis. Op verzoek kunnen we een babybedje en een kinderstoel klaarmaken zonder extra kosten. Het hele huis is voorzien van centrale verwarming. 2 extra gasten kunnen slapen op de slaapbank in de woonkamer. De urbanisatie van Palmanyola ligt tussen Palma, de hoofdstad en het Tramuntana-gebergte. Het is strategisch gelegen voor verschillende wandel- en fietsroutes door de bergen of over het vlakke platteland, voor een bezoek aan de romantische dorpjes Sóller, Valldemossa of Deià, en voor het samengaan van alle culturele en recreatieve ruimten die de hoofdstad van het eiland biedt. Palma staat bekend om zijn indrukwekkende kathedraal La Seu, het kasteel Bellver, de prachtige oude binnenstad, musea, kunstgalerijen en nationale en internationale restaurants. U zult genieten van een bezoek aan de stranden van Playa de Palma of Cala Major, of de kleinere baaien van Sant Elm, Cala Estellencs of Cala Deià verkennen. Neem contact op met de eigenaar voor eventuele extra kosten. Huisdieren zijn toegestaan. Viering van feesten of evenementen is niet toegestaan. Buiten parkeerplaats voor 2 auto's. Let op: het huishoudpersoneel woont op de eerste verdieping, dus u zult niet alleen zijn in het pand. Afstanden: Strand: 12 km - Luchthaven Palma: 19 km - Palma Golfterrein: 2 km - Son Termens Village: 1 km - Palmanyola Trein: 10 km - Palma Bus: 0,4 km - Palmanyola Ferry: 15 km - Port de Palma Ziekenhuis: 8 km - Son Espases Toeristenlicentie: 15255 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils