Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hort De Can Bou

, Spanje

 

hort-de-can-bouhort-de-can-bouhort-de-can-bouhort-de-can-bouhort-de-can-bou
Favoriet 
     

    v.a. 1.293

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Hort De Can Bou in Porreres

    Deze rustieke villa met privézwembad ligt in Porreres en verwelkomt 8 gasten.

    De buitenruimtes met een landelijke uitstraling zijn erg mooi. Hoofdpersoon is het prachtige natuurlijke zwembad dat, zonder chemische toevoegingen, wordt gereinigd door de beweging van het water. Het meet 6 x 6 meter en heeft over de gehele lengte een diepte van 1,4 meter. Als u met kinderen verblijft, is het verhoogd en beschermd. Op vier ligstoelen kunt u genieten van de mediterrane zon en tegelijkertijd is een buitendouche ideaal voor een snelle verfrissing. Afhankelijk van het seizoen kun je verse sinaasappelen, pruimen, citroenen en abrikozen plukken. Een terras met zonnescherm is een ideale plek voor een barbecue met vrienden. Deze prachtige finca is omheind, heeft directe buren en ligt op slechts een paar meter afstand van het dorp Porreres.

    Op de begane grond nodigt een eetkamer met open haard uit tot lange avonden. De typisch Mallorcaanse keuken is volledig uitgerust en beschikt over een gasfornuis. Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden nodigen uit om te dromen. Een badkamer met ligbad bedient de benedenverdieping. Onder de trap bevindt zich de bijkeuken met daarin een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.

    Een trap leidt u naar de eerste verdieping waar u een grote woonkamer vindt met een piano; een leuke plek om te ontspannen, eventueel tijdens het kijken van een film op de satelliet-tv. Twee slaapkamers, beide met tweepersoonsbedden, en een badkamer met douche maken de bovenverdieping compleet. Voor onze jongste gasten kunnen wij een kinderbedje en kinderstoel ter beschikking stellen. Het huis beschikt in totaal over vier ventilatoren en twee elektrische radiatoren.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm