Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Garballons 5 1d

, Spanje

 

garballons-5-1dgarballons-5-1dgarballons-5-1dgarballons-5-1dgarballons-5-1d
Favoriet 
     

    v.a. 1.887

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Garballons 5 1d in Port d Addaia

    Dit gezellige appartement voor 6 personen aan het strand in Puerto de Alcúdia wordt uw tweede huis op dit prachtige eiland.

    Het appartement heeft een fantastisch terras, ideaal om te genieten van het uitzicht op zee terwijl u geniet van heerlijke delicatessen, of het nu gaat om ontbijt, lunch of avondmaaltijd. Stel je voor dat je geniet van lange avonden met een heerlijk diner, een glas wijn en de zachte, koele zeebries. Overdag scheiden slechts een paar stappen u van het spectaculaire strand met fijn zand en kristalhelder water, terwijl 's avonds alles verlicht en vol leven is en u alleen maar de straat hoeft over te steken om een wandeling te maken, omringd door kleine boten langs het strand.

    Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een gebouw zonder lift. Binnen is een woon-eetkamer met satelliettelevisie, een fantastisch uitzicht en toegang tot het terras ideaal om gezellig een film te kijken of gewoon te genieten van een welverdiende rust na een lange dag. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, oven en al het benodigde keukengerei om ervoor te zorgen dat u alles heeft wat u nodig heeft voor uw vakantie. Ook de wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank zijn hier aanwezig. Er zijn drie slaapkamers, allen voorzien van twee eenpersoonsbedden, een kledingkast, een ventilator en een radiator. In een daarvan kunnen wij u indien nodig ook voorzien van een kinderbedje en een kinderstoel. Ten slotte zijn er twee onafhankelijke badkamers met douches die het hele huis bedienen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils