Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luisamar Sea View

, Spanje

 

luisamar-sea-viewluisamar-sea-viewluisamar-sea-viewluisamar-sea-viewluisamar-sea-view
Favoriet 
     

    v.a. 1.061

    • Max. 3 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Luisamar Sea View in S Illot

    Modern appartement, voor 3 personen, met prachtig terras vrijwel gelegen aan het paradijselijke strand van S'Illot.

    Met een verbluffend uitzicht op het witte zand en het kristalheldere water van het strand van S'Illot wordt het terras van dit fantastische appartement een absoluut droomachtige plek. Stel je voor dat je een smakelijk ontbijt neemt of gewoon ontspant op de buitenbanken en fauteuils terwijl je bij zonsondergang met een glas wijn over de zee en de bergen nadenkt. Ondertussen zul je de kans niet missen om naar het strand te gaan en een prachtige dag te beleven.

    In dit appartement op de zevende verdieping, met lift, vindt u een fantastische keuken-woon-eetkamer, uitgerust met een prachtige keuken met keramische kookplaat, een eettafel en een comfortabele bank waar u kunt ontspannen terwijl u tv kijkt of gewoon leest een boek naast een spectaculair landschap. Er zijn twee slaapzalen met een tweepersoonsbed en kledingkast; één ervan heeft ruimte voor een kinderbedje en een kinderstoel. De badkamer van het huis heeft een douche. En natuurlijk is er een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm