Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ca Na Molinera

, Spanje

 

ca-na-molineraca-na-molineraca-na-molineraca-na-molineraca-na-molinera
Favoriet 
     

    v.a. 2.231

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Ca Na Molinera in Sant Joan

    Deze modern ontworpen villa in Sant Joan beschikt over een privézwembad en een charmante veranda en biedt een ideale setting voor maximaal 6 personen. De op de Middellandse Zee geïnspireerde buitenkant beschikt over een zoutwaterzwembad van 12 x 3 meter, variërend in diepte van 1,2 tot 1,6 meter, vergezeld van vier ligstoelen en een buitendouche. De veranda in Ibiza-stijl is uitgerust met een grill, een eethoek en een kleine keuken waar u buiten snacks kunt bereiden. Het zwembadgedeelte is prachtig verlicht, waardoor zwemmen om middernacht een heerlijke ervaring wordt. De villa ligt in het stadscentrum en heeft directe buren.







    Binnen vormt de moderne en stijlvolle inrichting een aanvulling op de goed uitgeruste en luchtige kamers. De ruime woonkamer, versierd met grote ramen, biedt een comfortabele bank om te lezen of te genieten van satelliet-tv en dvd's. Op de begane grond bevinden zich een verfijnde slaapkamer met een televisie (lokale zenders) en twee badkamers met douche. Op het terras bevindt zich een wasruimte met een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank.

    Op de eerste verdieping is de dromerige slaapkamer voorzien van een bank, een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met ligbad, samen met een ruime kleedkamer met spiegel. De derde slaapkamer, voorzien van een tweepersoonsbed, ademt een romantische sfeer uit. Bovendien is er een douche-bad op de bovenverdieping. Maximaal twee kinderbedjes en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Airconditioning is aanwezig in de woonkamer, de hal en de twee slaapkamers op de eerste verdieping. Het is belangrijk op te merken dat de slaapkamer op de begane grond geen airconditioning heeft.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas