Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Cala Esmeralda

, Spanje

 

villa-cala-esmeraldavilla-cala-esmeraldavilla-cala-esmeraldavilla-cala-esmeraldavilla-cala-esmeralda
Favoriet 
     

    v.a. 1.986

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Cala Esmeralda in Santanyí

    Dit moderne dorp in Cala d'Or voor 6 personen is gewoon perfect voor strandvakanties, zonder af te zien van een privé zwembad.
    Het privé zoutwaterzwembad van 8,5 m x 4 m met een diepte van 0,8 m tot 2,1 m is omgeven door een terras met acht ligstoelen en een mooie veranda met BBQ, heerlijk om buiten te eten. Na het zwemmen kunt u gebruik maken van de buitendouche. Het voorste gedeelte van het huis wordt gekenmerkt door een prachtige mediterrane tuin. De gevel van de villa is wit geschilderd met blauwe deuren, een typische stijl van Ibiza. Het dakterras kijkt uit op het zwembad en de urbanisatie en is een mooie plek om te zonnebaden of iets te drinken. Deze dappere woning is volledig omheind en ligt in een rustige buurt.

    De mediterrane stijl wordt voortgezet in het interieur. De veranda geeft u toegang tot een ruime zit-eetkamer met satelliet-TV. Op de begane grond vindt u een volledig uitgeruste keuken met vitro kookplaat, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een bad met bad, wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Een trap leidt u naar de eerste verdieping waar een badkamer met douche, een woonkamer en een tweepersoons slaapkamer met douche bad en-suite. Alle slaapkamers hebben airconditioning en een kledingkast. Als u met een baby reist, leveren wij graag een kinderbedje en een kinderstoel.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm