Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sa Garriga De Can Barratot

, Spanje

 

sa-garriga-de-can-barratotsa-garriga-de-can-barratotsa-garriga-de-can-barratotsa-garriga-de-can-barratotsa-garriga-de-can-barratot
Favoriet 
     

    v.a. 1.622

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sa Garriga De Can Barratot in Selva

    Gelegen in Selva, aan de voet van de Sierra de Tramuntana, biedt dit charmante stenen huis, compleet met privézwembad, een comfortabel toevluchtsoord voor een groep van vier personen.

    In het zoutwaterzwembad, dat een afmeting heeft van 8m x 3,5m en een diepte van 0,6m tot 2,2m, kun je zwemmen met uitzicht op het spectaculaire landschap, de bergen en het dorp Selva. Er zijn vier ligbedden beschikbaar om te genieten van de mediterrane zon. Op de veranda en het terras kun je genieten van mooie lange avonden. Misschien heb je zin in een barbecue in de buitenlucht. Afhankelijk van het seizoen kun je abrikozen, citroenen en verse sinaasappels van de bomen plukken. Deze unieke woning is omheind, heeft volledige privacy en ligt in een romantische en rustige omgeving.
    Binnen verwelkomt een comfortabele woonkamer met open keuken je en nodigt je uit om de avond door te brengen met familie, misschien terwijl je een film kijkt op de satelliettelevisie. De keuken is zeer goed uitgerust en heeft een gasfornuis. De wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank staan in de wasruimte. Wat betreft de slaapkamers, er is één met twee eenpersoonsbedden op de begane grond en één met een tweepersoonsbed en airconditioning boven, bereikbaar via een wenteltrap. Als je met een baby reist, kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel voor je klaarzetten. Twee badkamers met douches maken de uitrusting compleet. Voor het warmste seizoen zijn er drie ventilatoren beschikbaar.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor