Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Xiclati 10

, Spanje

 

xiclati-10xiclati-10xiclati-10xiclati-10xiclati-10
Favoriet 
     

    v.a. 4.786

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Xiclati 10 in Son Servera

    Dit prachtige landgoed, gelegen tussen de dorpen Son Servera en Artà, beschikt over een privézwembad en een adembenemend uitzicht op de omliggende landbouwgronden en bergen, en biedt plaats aan maximaal 10 personen. Het uitgestrekte landhuis, versierd met historische details, omvat uitgestrekte landbouwgronden. Rondom het chloorzwembad van 10 x 5 meter, variërend in diepte van 0,8 tot 2,2 meter, staan 10 ligstoelen en een betoverend groen gebied met een schilderachtig uitzicht op de landerijen. Kinderen kunnen heerlijk rennen en spelen terwijl ze de vijver verkennen. Voor het gemak van het hele gezin is er een buitenbadkamer met douche. De uitnodigende veranda nodigt uit tot vrolijke middagen met barbecues en ontspannen gesprekken na het diner, begeleid door een glas wijn.






    Het huis met twee verdiepingen beschikt in totaal over 2 woonkamers, 5 slaapkamers en 4 badkamers. Op de begane grond wacht een woonkamer met open haard, satelliet-tv, dvd-speler en een ruime eettafel voor meer dan 10 gasten. De aparte keuken, uitgerust met een kleinere eettafel, een vitrokookplaat en directe toegang tot de veranda, vergemakkelijkt het eenvoudig serveren van heerlijke gerechten op de eethoek buiten. Op de begane grond bevinden zich eveneens twee slaapkamers met tweepersoonsbedden en een badkamer met ligbad voor gezamenlijk gebruik. De trap leidt naar een tweede gezellige woonkamer met open haard en satelliet-tv, waar zich nog drie slaapkamers bevinden: twee met elk twee eenpersoonsbedden en één met een tweepersoonsbed en een en-suite badkamer met douche. Op deze verdieping bevindt zich een gemeenschappelijk toilet. Op verzoek kunnen er maximaal twee babybedjes en kinderstoelen en vijf ventilatoren worden geplaatst. Voor de koudere dagen is de gehele woning voorzien van centrale verwarming.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas