Villanueva Rio y Minas in Villanueva Rio y Minas

v.a. €1.150

  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Dromerig en gezellig vakantiehuis in Villanueva del Rio en Minas, Sevilla.
Het huis met 4 slaapkamers en 2 badkamers heeft een capaciteit voor 8 personen en heeft een woonoppervlak van 170 m² over 2 verdiepingen.
De fantastische veranda biedt toegang tot het prachtige zwembad in Ibiza-stijl met comfortabele stoelen. Breng aangename avonden door met een glas wijn en geniet van het heerlijke klimaat bij het zwembad.
Het huis was oorspronkelijk een oud schoolgebouw en werd door de eigenaren smaakvol en gedetailleerd ingericht. Elke hoek is zorgvuldig doordacht en ontworpen, waarbij klassiek en modern worden gecombineerd.
Het dak heeft van de hoofdkamers 2 hoogtes, waardoor een groot gevoel van ruimte en helderheid ontstaat.
Villanueva del Rio en Minas is een rustige plek in de prachtige Sierra Norte in de buurt van de rivier de Guadalquivir. Interessant zijn bezoeken aan de kerk van San Fernando in Minas en de kerk van Santiago el Mayor in Villanueva del Rio. Een ander interessant punt is de historische site van Minas de la Réunion en het Romeinse archeologische complex van Mulva-Munigua.
Het huis ligt op slechts 43 km van het historische, monumentale en levendige Sevilla. Gelegen aan de oevers van de Guadalquivir, straalt deze stad vreugde en turbulentie uit in de straten en pleinen van het historische centrum. Aanbevolen om de wijken Triana en La Macarena te bezoeken. Het biedt een verscheidenheid aan musea en kunstcentra, themaparken, bioscopen en theaters.
U kunt ook genieten van tapas in de vele restaurants en bars, een van de meest gewortelde gebruiken van de stad.
Ideaal om te genieten van een paar dagen rust en ontspanning.
Copyright & design by Boekuwvakantiehuis.nl