Villanueva Rio y Minas in Villanueva Rio y Minas

v.a. €1.232

  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Mooi, gezellig en origineel vakantiehuis in Villanueva del Rio en Minas, Sevilla.
Het huis met 4 slaapkamers en 2 badkamers is geschikt voor 8 personen en heeft een woonoppervlakte van 170 m² verdeeld over 2 verdiepingen. De fantastische veranda biedt toegang tot het prachtige zwembadgedeelte in Ibiza-stijl met comfortabele stoelen. Breng aangename avonden door met een glas wijn en geniet van het heerlijke klimaat bij het zwembad.
Het huis was oorspronkelijk een oud schoolgebouw en werd door de eigenaars ingericht in een smaakvolle en gedetailleerde stijl. Elke hoek is zorgvuldig doordacht en ontworpen, een combinatie van klassiek en modern.
Het dak van de hoofdruimten heeft 2 hoogten, waardoor een groot gevoel van ruimte en helderheid ontstaat.
Villanueva del Rio en Minas is een rustige plek in de prachtige Sierra Norte nabij de rivier de Guadalquivir. Interessant zijn bezoeken aan de kerk van San Fernando in Minas en de kerk van Santiago El Mayor in Villanueva del Rio. Een ander interessant punt is de historische plaats Minas de la Réunion en het Romeinse archeologische complex Mulva-Munigua.
Het huis staat op slechts 43 km van het historische, monumentale en het levendige Sevilla. Deze locatie aan de oevers van de Guadalquivir stad straalt in de straten en pleinen van het historische levendige centrum met vertier. Aanbevolen om de buurten Triana en La Macarena te bezoeken. Het biedt een verscheidenheid aan musea en kunstcentra, themaparken, bioscopen en theaters.
U kunt ook genieten van tapas in de vele restaurants en bars, een van de meest diepgewortelde gebruiken van de stad.
Ideaal om een paar dagen te genieten van rust en ontspanning.
Copyright & design by Boekuwvakantiehuis.nl